Напад на прикордонників у Чернівецькій області: подробиці

Читать на русском
Помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян розповів деталі нападу групи з 20 осіб на прикордонників в Чернівецькій області.

Помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян розповів деталі нападу групи з 20 осіб на прикордонників в Чернівецькій області, в ході чого правоохоронці були змушені застосувати табельну зброю.

Прикордонники патрулювали кордон і напали на контрабандистів, відпрацьовуючи звернення. Про це Слободян розповів увечері 19 червня в коментарі одному з телеканалів, пише «Слово і Діло».

Прикордонники дійсно побачили, що близько 20 осіб на автомобілі переправляють цигарки через кордон.

Невідомі побачили правоохоронців і спробували втекти. Співробітники ДПСУ почали їх переслідувати, однак їм дорогу перегородив трактор і близько 20 місцевих жителів. Останні зупинили прикордонників і почали їм погрожувати, перешкоджаючи переслідуванню контрабандистів.

«Коли мирні заходи були вичерпані, то прикордонники застосували спочатку зброю з метою попередження, вистріливши вгору. Коли і це не допомогло, то були змушені здійснити постріл в ногу одному з найагресивніших нападників», - додав він.

Раніше на Закарпатті викрили прикордонника-контрабандиста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: