Вибух автомобіля в Києві: нова інформація про стан дітей

Читать на русском
Троє дівчаток, які постраждали від вибуху автомобіля в Святошинському районі столиці, на даний час прооперовані і знаходяться в стані середньої тяжкості.

Троє дівчаток, які постраждали від вибуху автомобіля в Святошинському районі столиці, на даний час прооперовані і знаходяться в стані середньої тяжкості. Потерпілий хлопчик досі знаходиться в комі.

Про це в ефірі 112 Україна повідомив кореспондент, пише «Слово і Діло».

«Нам вдалося поспілкуватися з лікарем, який був присутній на операції, - трьох дівчаток уже прооперували, вони знаходяться в стані середньої тяжкості. Хлопчик в операційному відділенні, він в комі. Його стан важкий», - розповіла журналіст.

На даний час постраждалий хлопчик знаходиться в операційній, з ним працюють офтальмологи.

«Він (хлопчик - ред.) в операційній, там працюють офтальмологи, тому що проникли сторонні предмети в обидва ока. Є множинні сторонні тіла в носовій порожнині - там (працюють, - ред.) щелепно-лицьові хірурги», - розповів в.о. заступника головного лікаря з хірургічної роботи.

За прогнозами лікаря, трьох дівчаток, яких прооперували, зможуть виписати вже в понеділок. Лікарі поки не прогнозують коли покращиться стан хлопчика.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: