Субота на Донбасі: бойовики обстріляли ДФС, троє бійців поранені

Читать на русском
З початку доби 2 червня по станом на 18:00 в результаті ворожих обстрілів троє українських військових отримали поранення.

З початку доби 2 червня по станом на 18:00 в результаті ворожих обстрілів троє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 2 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойові дії тривали переважно на донецькому напрямку. Ворог проявляв себе поблизу Авдіївки, Опитного і Водяного, а також біля Новотошківського в Луганській області.

«Протягом дня бойовики в черговий раз перешкодили початку робіт на Донецькій фільтрувальної станції. Ворог вів вогонь з мінометів по околицях Авдіївки, так і безпосередньо зі стрілецької зброї по Донецькій фільтрувальної станції, не давши можливості доставити ремонтні бригади», - відзначили в штабі.

Під час бойових дій на протязі поточної доби троє військовослужбовців отримали поранення. Втрати противника уточнюються.

З'ясувалося, скільки дітей загинуло під час війни на Донбасі.

Нагадаємо, Червоний хрест відправив гуманітарну допомогу на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: