ДТП з українцями в Будапешті: затриманий водій автобуса

Читать на русском
За кермом автобуса, яким знесло дах в дорожньо-транспортній пригоді в Будапешті, був 52-річний українець, зараз його затримали співробітники поліції.

За кермом автобуса, якому знесло дах в дорожньо-транспортній пригоді в Будапешті, був 52-річний українець, зараз його затримали співробітники поліції.

Про це повідомляє mukachevo.net., передає «Слово і Діло».

За інформацією, що зараз він узятий під варту. У поліції Будапешта повідомили також, що порушено кримінальне проваження за фактом події. У той же час, як інформують в національній службі швидкої допомоги Угорщини, життю постраждалих в аварії нічого не загрожує. Також у відомстві додають, що серед постраждалих теж немає дітей, тільки дорослі.

Нагадаємо, 28 травня в Будапешті автобус з українцями потрапив в аварію, в результаті чого постраждали 28 осіб. Двоповерховий туристичний автобус Setra з України на швидкості врізався в 3,5 метровий обмежувач висоти. У результаті аварії знесло практично весь другий поверх, на якому знаходилися близько 20 пасажирів. За даними МЗС України, вісім українців з 28, які постраждали в ДТП, отримали важкі травми.

Раніше в Кіровоградській області розбився службовий автобус ДП СхідГЗК, який перевозив гірників Інгульської шахти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: