Під Одесою Nissan зіткнувся з поїздом, є жертви

Читать на русском
В Одеській області автомобіль Nissan виїхав на залізничний переїзд і зіткнувся з поїздом - загинула жінка, ще три людини постраждали.

В Одеській області автомобіль Nissan виїхав на залізничний переїзд і зіткнувся з поїздом - загинула жінка, ще три людини постраждали.

Як пише «Слово і Діло», аварія сталася в понеділок, 28 травня, о 8.15 на перегоні Абамеликове-Кодима, повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

Під Миколаєвом пасажири мікроавтобуса загинули в ДТПВодій мікроавтобуса Nissan, який був наповнений пасажирами, не впорався з керуванням, з'їхав з дороги в кювет і зіткнувся з деревом.

«Водій автомобіля Nissan при працюючій світловій та звуковій сигналізації виїхав на переїзд і зіткнувся з поїздом № 764 Одеса - Київ, який рухався зі швидкістю 115 км/год. За попередньою інформацією, в результаті ДТП смертельно травмована пасажирка автомобіля, двоє дітей, які перебували в автомобілі, госпіталізовані у важкому стані. Ще одна людина травмована», - повідомили в компанії.

Ступінь пошкодження рухомого складу та інфраструктури встановлюється. В результаті аварії потяг № 764 Одеса - Київ затримався на 33 хвилини, поїзд № 25 Одеса - Яремче - на годину.

Раніше у ДТП на трасі Київ-Чоп загинули шестеро людей.

Також під Києвом в Борисполі автобус збив двох дівчаток - в результаті чого одна з них загинула на місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: