РНБО запровадила санкції проти РІА «Новости-Украина»

Читать на русском
РНБО запровадила санкції проти РІА Новости-Украина, які передбачають блокування доступу до сайту видання, блокування активів і припинення надання телекомунікаційних послуг.

РНБО запровадила санкції проти РІА «Новости-Украина», які передбачають блокування доступу до сайту видання, блокування активів і припинення надання телекомунікаційних послуг.

Як передає «Слово і Діло», про це йдеться в додатку до рішення РНБО 2 травня 2018 року.

Порошенко підписав указ про нові санкції щодо РФПрезидент України Петро Порошенко підписав указ про введення в дію рішення РНБО від 2 травня 2018 року про введення нових санкцій проти Росії і продовження вже існуючих.

На сайті президента України оприлюднили додаток до рішення РНБО 2 травня 20018 року, в якому згадані представництво Федерального унітарного підприємства «Російське агентство міжнародної інформації «РІА Новости», а також ТОВ «Інтерселект», через яке, за даними СБУ, здійснювалося фінансування роботи РІА «Новости-Украина».

Санкції передбачають блокування активів, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг, заборону на збільшення статутного капіталу, а також блокування доступу до сайту видання.

Нагадаємо, керівник РІА «Новости-Украина» Кирило Вишинський був затриманий біля свого будинку в Києві у вівторок, 15 травня, а потім його етапували до Херсона, де суд узяв його під арешт.

Того ж дня в редакції РІА «Новости-Украина» провели обшуки.

Незабаром керівнику РІА «Новости-Украина» обрали запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: