З'явилися подробиці аварії Boeing 737 на Кубі

Читать на русском
Громадянство тих, хто перебував на борту, поки не встановлено. Екіпаж був іноземним. Загинули більше ста чоловік.

В авіакатастрофі пасажирського літака Boeing 737 на Кубі загинули більше ста чоловік. На борту було 105 пасажирів, в тому числі п'ятеро дітей, і дев'ять членів екіпажу.

Про це повідомляє Reuters, передає Слово і Діло.

Повідомляється, що громадянство тих, хто перебував на борту, не встановлено. Однак, відомо, що екіпаж був іноземним, але подробиць поки немає.

Також відомо, що пожежу від краху вдалося ліквідувати.

Директор лікарні Калікст Гарсія в Гавані, Карлос Альберто Мартінес, повідомив, що чотири жертви аварії були привезені в госпіталь. Одна людина померла, ще троє були в тяжкому стані.

Як повідомляє місцеве видання Granma в своєму Twitter з посиланням на слова очевидців, пасажирський лайнер Boeing 737, що розбився на Кубі, врізався в електричні дроти при повороті для повернення в аеропорт.

Точні причини катастрофи поки не відомі. Як повідомляє ABC News, літак випущений в 1979 році, тому аварія могла статися через технічні несправності.

Нагадаємо, літак Boeing 737 виконував рейс Cubana de Aviacion за маршрутом Гавана - Ольгин. Лайнер був орендований у мексиканській авіакомпанії Damojh. Повідомлялося, що на борту були 104 пасажири і 9 членів екіпажу. Лайнер впав незабаром після зльоту з міжнародного аеропорту імені Хосе Марті.

Літак впав на сільськогосподарські поля в 13 кілометрах від міста Сантьяго-де-лас-Вегас. Уламки розкидало на території діаметром приблизно 20 кілометрів.

Раніше повідомлялося, що в авіакатастрофі на Кубі є ті, що вижили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: