Стало відомо, коли повернуть воду до Авдіївки

Читать на русском
Ситуація з водопостачанням в Авдіївці залишається складною, але цілком контрольованою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Ситуація із водопостачанням в Авдіївці залишається складною, але повністю контрольованою.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Як повідомив керівник ВЦА міста Авдіївки Павло Малихін, ситуація залишається складною, але повністю контрольованою. В місті є власні запаси питної води, що зберігаються в заглибленому резервуарі. Завдяки цьому є можливість подавати воду за графіком. Перша подача відбудеться в суботу, 21 квітня, із 17:00 по 21:00. Щодо старої частини міста Авдіївки, то вже сьогодні туди прибуде 18-тонна машина з питною водою від міжнародних гуманітарних організацій. Також у місті працюють 10 свердловин, де люди мають можливість поповнити запаси води», – зазначили в штабі АТО.

Зазначено, що для забезпечення мешканців Авдіївки питною та технічною водою виділені й підготовлені сили та засоби підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Керівництво штабу антитерористичної операції готове сприяти в питанні забезпечення мешканців Авдіївки питною та технічною водою. Нині для цього виділені й підготовлені сили та засоби підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за необхідності розпочнуть підвезення води до міста. У готовності перебувають 15 автоцистерн для технічної та 3 автоцистерни для підвезення питної води», – йдеться в повідомленні.

КЕРІВНИК ВЦА М. АВДІЇВКА ПРО СИТУАЦІЮ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ У МІСТІВійськове телебачення України

Нагадаємо, в п'ятницю, 20 квітня, припинилося надходження питної води жителям Авдіївки, яка надходила самопливом після зупинки ДФС.

Раніше повідомлялося, що робота Донецької фільтрувальної станції повністю зупинена.

Також водопостачання було зупинене в Луганській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: