Порошенко назвав місце України в рейтингу Doing Business

Читать на русском
З 2013 року Україна піднялася на 76 сходинку у рейтингу Світого банку Doing Business та прагне опинитися у першій 50-ці.

З 2013 року Україна піднялася на 76 сходинку у рейтингу Світого банку Doing Business та прагне опинитися у першій 50-ці.

Як інформує «Слово і Діло», про це в інтерв’ю німецькій діловій газеті Handelsblatt заявив президент України Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

Степан КубівНародний депутат України
Кубів заявив, що Україна у 2017 році підніметься на 15-20 позицій у рейтингу Doing BusinessСказано 27 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ми рішуче здійснюємо реформи аби значно покращити інвестиційний клімат. Але більше, ніж моїм словам як президента, можна довіряти оцінці Світового банку - у його рейтингу Doing Business Україна піднялася з позиції 137 до мого приходу до влади у 2013 році, на 76-ту сходинку – минулого року», - зазначив Порошенко.

За його словами, такої динаміки не продемонструвала жодна країна.

«І ми робимо все можливе, аби опинитися ближчим часом у першій 50-ці. Найголовніше – це думка інвесторів: багато впливових фірм прийшли або повернулися до України», - додав президент.

Як відомо, президент Петро Порошенко розпочав робочий візит до Німеччини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: