«Укрзалізниця» призначила додаткові електрички на Великдень

Читать на русском
Укрзалізниця до великодніх свят призначила десять додаткових регіональних комфортабельних поїздів.

«Укрзалізниця» до великодніх свят призначила 10 додаткових регіональних поїздів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба держкомпанії у четвер, 5 квітня.

В «Укрзалізниці» пригальмували підвищення тарифів на проїздЗаплановане Укрзалізницею на 1 квітня підвищення тарифів на пасажирські перевезення буде перенесено.

«Для формування цих поїздів був задіяний комфортабельний рухомий склад, який використовується на човникових маршрутах між Києвом і його містами-сателітами і в зазначений період часу не використовується на цих маршрутах», - йдеться в повідомленні.

Так, на 6 квітня призначено два регіональних поїзди, які будуть відправлятися зі станції Святошин: №802 Святошин - Шостка та №812/811 Святошин - Жмеринка.

На 7 квітня призначено шість додаткових регіональних поїздів: №801 Шостка - Київ (з платформи Північна), №804 Київ (з платформи Північна) - Шостка, №803 Шостка - Фастів. Також на цей день призначено поїзди, які курсуватимуть через Вінницю: №812 Жмеринка - Київ, №825 Київ - Хмельницький і №826 Хмельницький - Фастів.

На 9 квітня призначено регіональні поїзди №831 Фастів-1 - Жмеринка, а на 10 квітня №832 Жмеринка - Святошин. Вони курсуватимуть через Вінницю.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» призначила 26 додаткових поїздів на великодні свята.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: