Порошенко зустрівся із зіркою «Леона-кілера»

Читать на русском
Президент Петро Порошенко з дружиною Мариною зустрілися в четвер, 15 березня, з французьким актором Жаном Рено, який бере участь у зйомках українсько-французького фільму Останній крок.

Президент Петро Порошенко з дружиною Мариною зустрілися в четвер, 15 березня, з французьким актором Жаном Рено, який бере участь у зйомках українсько-французького фільму «Останній крок».

Про це повідомляє прес-служба глав держави, пише «Слово і Діло».

Нищук заявив, що до 13 травня у ВР буде поданий «Закон про кіно»Сказано 6 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Порошенко зазначив, що на цей час значно збільшилася кількість фільмів, вироблених в Україні. Їхня кількість подвоїлася за останні два роки. У 2016 році були зняті і вийшли на екрани 35 нових українських фільмів - це найбільша кількість за час незалежності. Президент висловив сподівання, що українські кіновиробники зможуть створювати більш як 120 кінострічок на рік.

Порошенко зазначив, що радий зустрічі з актором, є його прихильником і бачив багато фільмів з його участю. Він наголосив на важливості участі Рено в українсько-французькому фільмі Останній крок і висловив упевненість, що цей новий український фільм матиме великий успіх.

«Ваша участь (у цьому фільмі - ред.) буде хорошою рекламою для України», - сказав президент.

У свою чергу, Рено розповів президентському подружжю, що відвідав українські Карпати, де проходила частина зйомок, і був вражений красою природи.

«Чудове місце - озеро Синевир», - поділився враженнями актор.

«Я вперше працюю з українською командою. Дуже важливо мати здатність розповідати історії країни. Це дуже важливо, оскільки це певним чином об'єднує, цементує людей, які можуть бачити свою історію», - зазначив він і висловив думку, що нині кінопродюсери повинні звернути більшу увагу на Україну для знімання фільмів.

«Кіборги» поборються за престижну кінопреміюФільм Кіборги подаватимуть на участь в кінопремії Оскар від України. У прокаті стрічка зібрала рекордні перегляди.

Рено також додав, що «якщо ви інвестуєте один долар в кіно - ви повертаєте три долари».

Нагадаємо, в кінці лютого в Україні на знімання фільму Останній крок приїхав відомий французький актор Жан Рено. Кінострічка вийде в прокат 2019 року.

Раніше під час відкриття в Україні Фонду психологічної допомоги ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насильства Петро Порошенко провів зустріч з американським культовим режисером Девідом Лінчем.

Як відомо, Порошенко звільнив від ПДВ український кінематограф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: