Катастрофа літака в Ірані: знайдені тіла загиблих

Читать на русском
Пошукові загони дісталися до місця аварії турецького приватного літака Bombardier Challenger 600 в Ірані, на місці були виявлені обгорілі останки 11 людей - восьми пасажирів і трьох членів екіпажу.

Пошукові загони дісталися до місця аварії турецького приватного літака Bombardier Challenger 600 в Ірані, на місці були виявлені обгорілі останки 11 людей - восьми пасажирів і трьох членів екіпажу.   Про це повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій країни, пише «Слово і Діло».

За словами фахівців, для ідентифікації знайдених останків буде потрібно аналіз ДНК.

Всього в пошуково-рятувальній операції були задіяні кілька спецбригад, а також альпіністи і пожежні. Уламки літака були знайдені на висоті близько 400-500 метрів над рівнем моря, практично на краю скелі.

«Пожежа на місці аварії ще триває, і, як відзначають фахівці, через умови місцевості існує загроза поширення вогню», - уточнює ТАСС з посиланням на агентство FARS.

Турецький приватний літак зник з радарів в неділю, 11 березня, о 18:50 за місцевим часом. Він розбився недалеко від міста Шахрая-Корд. Лайнер виконував рейс Шарджа (ОАЕ) - Стамбул. Всі 11 осіб на борту загинули. Серед них опинилася 28-річна дочка голови ради директорів компанії «Башаран» Міна Башаран, яка разом з сімома подругами поверталися з відпочинку в Еміратах. 28 березня мало відбутися її весілля.

Співчуття у зв'язку з трагедією вже висловив офіційний представник МЗС Ісламської Республіки Бахрам Гасемі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: