ДТП у Донецьку: трамвай в'їхав у житловий будинок

Читать на русском
Вагон вагою 17 тонн протаранив дерев'яний паркан, стіну приватного будинку і мало не пошкодив газовий балон, що знаходився за стіною.

У Донецьку службовий трамвай зійшов із рейок у Будьонівському районі та врізався в житловий будинок.

Як повідомляють сепаратистські ЗМІ, ідеться про трамвай Tatra T3, пише «Слово і Діло». Він рухався по маршруту №10.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 8 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 8 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Вагон вагою 17 тонн протаранив дерев'яний паркан, стіну приватного будинку і мало не пошкодив газовий балон, що знаходився за стіною. За словами очевидців, у момент зіткнення в будинку нікого не було. Водій також не постраждав. У результаті зіткнення у трамвая зім'ята передня частина і вибите лобове скло», - йдеться в повідомленні.

Співробітники Донелектроавтотрансу за допомогою трамвайного вагона-крана підняли трамвай і поставили його назад на рейки.

Нагадаємо, в середу, 7 березня, бойовики обстріляли вантажний автомобіль ЗІЛ-130, котрий привіз бензин на Донецьку фільтрувальну станцію.

А за минулу добу агресор провів три прицільні обстріли опорних пунктів Збройних сил України. Внаслідок ворожого вогню поранення отримав один український військовослужбовець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: