У Києві передумали встановлювати головний флагшток країни

Читать на русском
Сталевий флагшток вартістю 47,5 мільйонів гривень і висотою 75 метрів, який столична влада планувала встановити на території музею історії України в Другій світовій війні на вулиці Лаврській, 27, зводити не будуть.

Сталевий флагшток вартістю 47,5 мільйонів гривень і висотою 75 метрів, котрий столична влада планувала встановити на території музею історії України в Другій світовій війні на вулиці Лаврській, 27, зводити не будуть.

Як інформує «Слово і Діло», про це «Українським новинам» повідомили представники замовника робіт.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє встановити найбільший в Україні флагшток до Дня ПрапоруСказано 8 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Комунальне підприємство з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» відмовилося встановити флагшток державного прапора України на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України в Другій світовій війні» на вул. Лаврській, 27 у Печерському районі в Києві за 47,5 млн грн і скасувало тендер. Причина скасування – відсутність подальшої потреби в закупівлі робіт.

За даними на порталі публічних електронних закупівель ProZorro, причиною скасування тендеру зазначено відсутність подальшої потреби в закупівлі робіт, при цьому представники замовника не повідомили, чи буде оголошений подальший тендер. Сума будівництва флагштока становила 47 506 493 грн. Флагшток мав бути споруджений до 30 червня 2018 року.

Як повідомлялося раніше, «Спецжитлофонд» оголосив тендер на встановлення флагштока прапора України в музеї історії України в Другій світовій війні у Києві за 47,5 млн грн.

При цьому Кличко просив відмовитися від спекуляцій заради символізму за 47,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: