Стало відомо, де Аваков провів новорічні свята

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков велику частину січня провів в Італії, яку називає своєю улюбленою країною.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков велику частину січня провів в Італії. Політик в своєму закритому акаунті в одній з соцмереж опублікував із десяток фотографій з різних регіонів країни.

Раніше голова МВС неодноразово заявляв, що Італія - ​​це його улюблена країна. Там він навіть вирощував лимони, а тепер досить активно подорожував.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков велику частину січня провів в Італії, яку називає своєю улюбленою країною.

Судячи з фотографій, Новий рік Аваков зустрів в Римі. «Парк вілли Бергезе. Для мене це один із кращих парків на світлі. Повний енергії і світла», - підписав один зі знімків політик.

А ще в січні міністр відвідав містечко Альберобелло в провінції Барі (Апулія, Costa dei Trulli Ripagnola). Це «містечко-обманка», де розміщуються будиночки Труллі або трулли - автентичні конструкції, які жителі могли раніше легко розбирати і збирати, щоб вчасно ухилятися від перевірок з боку місцевих чиновників, оскільки раніше будівництво в цій місцевості було заборонено. У 1996 році Альберобелло було занесене до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», заробіток Арсена Авакова в 2017 році склав більше 710 тис грн. Нагадаємо також, що сім'я генпрокурора Юрія Луценка за відпочинок на Сейшельських островах витратила 52 тисячі євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: