До Києва через снігопад не пускатимуть фури

Читать на русском
У зв'язку з погіршенням погодних умов у Київській міській державній адміністрації планують обмежити в'їзд великовантажного транспорту до столиці протягом найближчих днів.

У Києві у зв'язку з погіршенням погодних умов в'їзд великовантажного транспорту у столиці можуть обмежити.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) ввечері в неділю, 28 січня, пише «Слово і Діло».

Через негоду більш ніж 30 населених пунктів в Україні без світлаСтаном на ранок четверга залишаються без електрики 34 населених пункти в Україні. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Протягом 28 - 29 січня в'їзд великовантажного транспорту у столиці можуть обмежити через погіршення погодних умов. Рішення про обмеження буде прийнято у випадку посилення снігопаду. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при плануванні маршрутів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, щоб робота снігоприбиральної техніки була ефективною, міська влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях.

«Автомобілі, що заважають розчищенню автодороги від снігу, будуть евакуйовані», - попередили в КМДА. Там також попросили киян в умовах погіршення погоди не користуватися особистим авто, а, по можливості, віддавати перевагу громадському транспорту.

Як повідомлялося, в Україну йде потепління, але воно буде супроводжуватися поривчастим вітром, дощем і мокрим снігом.

Тим часом на Тегеран також обрушився снігопад, закриті аеропорти і школи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: