Падіння вертольоту в Кременчуці: встановлені особи загиблих

Читать на русском
Особи чотирьох людей, які загинули в результаті падіння вертольоту в Кременчуці Полтавської області ввечері 25 січня, встановлені.

Особи чотирьох людей, які загинули в результаті падіння вертольоту в Кременчуці Полтавської області ввечері 25 січня, встановлені.

Про це повідомив речник управління Нацполіції області Юрій Сулаєв у ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Всі четверо загинули, вони жителі різних областей, зокрема Вінницької, а також Харкова, Херсона. Вікова категорія загиблих – 48-58 років, всі вони досвідчені, здійснювали згідно з планом-завданням тренувальні польоти. І біля вежі однієї з місцевих компаній, за попередньою версією слідства, скоріш за все, не помітили розтяжки троса, який тримає телевежу, в результаті чого гвинтом зачепили трос, після чого сталося падіння й загоряння. Це попередня версія слідства, над якою зараз працюють», – сказав він.

За словами спікера, планується провести повторний огляд місця події в світлий час доби, після цього буде призначена низка експертиз і розшукових заходів.

«Вчора (25 січня – ред.) співробітники слідчо-оперативної групи знайшли бортовий самописець, який також буде розшифрований і дасть деякі пояснення, що могло статися. Ніхто зі сторонніх не постраждав, жодне з приміщень, що розташовані біля майданчика, також не пошкоджене. Поліція продовжує працювати, охороняти місце події», – додав він.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Нагадаємо, всі члени екіпажу та пасажири, які перебували на борту вертолеа Мі-8, що розбився в Кременчуці, загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: