Розслідування ФБР проти Клінтон: стали відомі подробиці

Читать на русском
Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США почало чергове розслідування щодо екс-кандидата в президенти Хілларі Клінтон і її фонду Clinton Foundation.

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США почало чергове розслідування щодо екс-кандидата в президенти Хілларі Клінтон і її фонду Clinton Foundation.

Про це пише видання The Hill з посиланням на анонімні джерела в правоохоронних органах і допитаного свідка, пише «Слово і Діло».

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

Повідомляється, що слідчі зацікавилися можливим отриманням організацією Клінтон коштів від будь-яких спонсорів у відповідь на політичні поступки під час її перебування на посаді держсекретаря.

За інформацією The Hill, ФБР хоче перевірити, чи не обіцяли чи донори її фонду вливання коштів в обмін на досягнення певних урядових цілей.

Видання пише, що в рамках розслідування агенти ФБР вже допитали як мінімум одного свідка, а в найближчі тижні мають намір вжити додаткових заходів.

У самому фонді Клінтон поки ніяк не коментують інформацію про початок розслідування.

Як відомо, раніше екс-голова Національного комітету Демократичної партії США Донна Бразіл звинуватила екс-кандидата в президенти від демократів Хілларі Клінтон у внутрішній корупції в партії.

Нагадаємо також, що Трамп вимагає запроторити до в'язниці помічницю Клінтон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: