У Новолуганському частково відновили газ і світло – штаб

Читать на русском
У Новолуганському завершили ремонтні роботи з відновлення системи газопостачання, також було частково відновлене електропостачання.

У Новолуганському завершили ремонтні роботи з відновлення системи газопостачання, також було частково відновлене електропостачання.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Світла немає, газопровід пошкоджено: що відбувається в Новолуганському після обстрілуНоволуганське приходить до тями після обстрілу Градами. Щоб убезпечити місцевих жителів, у місті працюватимуть сапери.

Також вказується, що бригади вже відремонтували дах школи, обстріляної бойовиками з реактивних систем залпового вогню. Протягом двох днів рятувальники планують завершити ремонт даху дитячого садочка.

Нагадаємо, 18 грудня близько 17:00 незаконні збройні формування з населеного пункту Горлівка Донецької області здійснили обстріл із реактивних систем залпового вогню «Град» по населеному пункту Новолуганське.

Внаслідок обстрілу були поранені 8 осіб, серед яких шість жінок, один чоловік та одна дитина. Зараз вони перебувають у лікувальних закладах. У поліції Донецької області відзначили, що в результаті обстрілу пошкоджені понад 100 будівель.

Очікується, що опівночі 23 грудня почне діяти «режим тиші» до новорічних та різдвяних свят, про який 20 грудня домовилися представники Тристоронньої контактної групи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: