Соцвиплати-2018. Курячий не виконав обіцянку щодо дитячої допомоги

Читать на русском
Народний депутат України, член фракції партії Блоку Петра Порошенка Максим Курячий не виконав свою обіцянку щодо внесення поправок до держбюджету-2018 про збільшення виплат при народженні дитини.

Народний депутат України, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Максим Курячий не виконав свою обіцянку щодо внесення поправок до держбюджету-2018 про збільшення виплат при народженні дитини.

Внести поправку до другого читання політик пообіцяв у ефірі телеканалу Newsone 13 листопада 2017 року, повідомляє «Слово і Діло».

Для виконання обіцянки народному депутату не вистачило місяця. Держбюджет на наступний рік був ухвалений 7 грудня без внесення відповідних правок. Максим Курячий із голосу вносив деякі поправки, але вони не стосувалися збільшення виплат при народженні дитини. Тож «Слово і Діло» вважає обіцянку невиконаною.

Раніше Курячий виконав обіцянку й підтримав законопроект про кібербезпеку без поправок, які нищать систему ProZorro.

Максим Курячий також підтримав законопроект №6327 «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів», який втілює першу ланку реформування.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», Курячий дав 32 обіцянки, 10 з яких виконав, а 8 – провалив. Рівень його відповідальності – 31%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: