Путін наказав виводити російські війська із Сирії

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін віддав наказ про початок виведення російського військового складу із Сирії до пунктів постійної дислокації на території РФ.

Президент Росії Володимир Путін віддав наказ про початок виведення російського військового складу із Сирії до пунктів постійної дислокації на території РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко пообіцяв, що на сайті "Миротворець" буде створений розділ "Злочини Путіна в Сирії і на Близькому Сході"Сказано 6 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Міністру оборони, начальнику Генштабу наказую: розпочати виведення російського угруповання військ до пунктів постійної дислокації», – заявив Путін, виступаючи перед військовослужбовцями авіабази в понеділок, 11 грудня.

Відомо, що президент РФ Володимир Путін прибув на російську базу Хмеймім у Сирії. На авіабазі главу держави зустрічали президент Сирії Башар Асад, міністр оборони РФ Сергій Шойгу та командувач російського військового угруповання Сергій Суровикин.

Російські військові в Сирії тестують електромагнітну зброюВійськові Росії в Сирії випробовують зразки електромагнітнї зброї, розроблені приватними російськими компаніями.

Раніше начальник Генштабу РФ заявив, що Сирія повністю звільнена від терористів «Ісламської держави».

Голова комітету Держдуми з оборони Володимир Шаманов заявив, що російські військові бази в Сирії продовжать функціонувати після завершення військової операції й розвиватимуться на довгострокову перспективу.

Згодом США розповіли, коли виведуть із Сирії свої війська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: