Під Львовом підірвали польський автобус, Клімкін відреагував

Читать на русском
У Львівській області на парковці біля готелю невідомі пошкодили припаркований автобус MAN іноземної реєстрації.

У Львівській області на парковці біля готелю невідомі пошкодили припаркований автобус MAN іноземної реєстрації.   Інцидент стався напередодні увечері в одному з сіл Пустомитівського району, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу обласної поліції в неділю, 10 грудня.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що внаслідок події ніхто не постраждав і підтвердили, що в автобусі пошкоджено зовнішню обшивку багажного відділення.

У свою чергу координатор групи «Варта 1» в Facebook Ігор Зінкевич уточнив, що автобус був припаркований на стоянці біля готелю «Панська гора» в селі Сокільники. За його інформацією, пошкодження обшивки автобуса і бічного скла сталося внаслідок потрапляння невідомого вибухового предмета, кинули зловмисники.

«Кільцева дорога на стоянці готелю «Панська Гора» невідомим вибуховим пристроєм пошкодили зовнішню обшивку і бічне скло автобуса марки МАN, польської реєстрації. У момент вибуху в автобусі не було нікого - постраждалих немає», - написав він.

Інцидент вже засудив і міністр закордонних справ Павло Клімкін.

«Хтось наполегливо намагається посварити нас з Польщею і зірвати візит президента Анджея Дуди. Зробимо все, щоб розслідувати цей інцидент. А провокаторам скажу - не вийде!», - написав міністр в Twitter.

Нагадаємо, польський президент відвідає Україну з візитом 13 грудня.

Раніше контрабандисти хотіли перекинути цигарки до Польщі новим способом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: