Карта АТО: ситуація на сході України на 26 листопада

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 26 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу внаслідок обстрілів незаконних збройних формувань двоє українських військових загинули, двоє - поранені та ще двоє - отримали бойові травми.

Загалом по лінії зіткнення зафіксували 15 обстрілів з боку бойовиків. Українські військові 7 разів відкривали вогонь у відповідь.

Напрямки:

На Луганському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь із 82-мм мінометів і гранатометів по позиціях Новолуганського, а з гранатометів - біля Новоолександрівки. Також бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї поблизу Станиці Луганської та Кримського.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування відкривали вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського і шахти Бутівка. Також бойовики застосовували піхотне озброєння у передмісті Авдіївки.

У штабі наголошують, що бойовики для провокаційних звинувачень почергово вели вогонь у бік своїх та українських позицій, застосовуючи важке озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: