Путін зупиняє військову операцію в Сирії

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін провів переговори з президентом Сирії Башаром Асадом в Сочі. Обидві сторони запевнили, що військова операція в Сирії буде завершена.

Президент Росії Володимир Путін провів переговори з президентом Сирії Башаром Асадом в Сочі.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє сайт Кремля.

Повідомляється, що Путін представив Асада керівному складу Міністерства оборони РФ і Генерального штабу Збройних Сил РФ, який присутній в Сочі для проведення серії нарад.

Зокрема йшлося, про ситуацію в Сирії. За словами президента РФ, військова операція буде завершена.

Сирія сьогодні: чи можна змусити вести переговори тих, хто роками один в одного стріляв?Політичний аналітик пояснив, чому США згодні вести переговори з РФ щодо Сирії, та оцінив засідання сторін в Астані.

«Ви зараз щойно сказали про завершення військової операції (у відповідь Асаду - Ред.). Думаю, проблема тероризму має глобальний характер. До повної перемоги над тероризмом, звичайно, ще дуже далеко. Але що стосується нашої спільної роботи по боротьбі з терористами на території Сирії, ця військова операція дійсно завершується», - зазначив Путін.

Глава РФ так само заявив, що на понеділок у нього була запланована бесіда з Еміром Катару, на вівторок - з президентом США Дональдом Трампом, потім - з лідерами країн близькосхідного регіону.

Нагадаємо, 22 листопада в Сочі Путін зустрінеться з президентом Туреччини та президентом Ірану для обговорення ситуації в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: