Нардеп Поляков і уманська лікарня: пообіцяв більше, ніж зміг зробити

Читать на русском
Член парламентської фракції Народного фронту Максим Поляков не виконав чергову обіцянку, що стосувалася охорони здоров'я.

Народний депутат Максим Поляков провалив обіцянку щорічно відкривати нове оновлене відділення Уманської міської лікарні.

Як повідомляє «Слово і Діло», в лютому 2016 року Поляков заявив: «Нещодавно завершили реконструкцію приймального відділення Уманської міської лікарні. Після реалізації цього проекту зможемо продовжувати. Щороку відкриватимемо нове відділення заново. За п'ять-сім років піднімемо нашу лікарню на новий рівень».

Цього року стало відомо, що ремонтні роботи в лікарні проводились, але за фінансової підтримки підприємця Бена Йосефа Хайма. Зокрема, вдалося оновити одну з палат кардіологічного відділення.

Влітку 2017-го ми звернулися із запитом до Полякова, на що отримали відповідь про бажання сприяти у відкритті діагностичного онкоцентру на базі Уманської лікарні. Однак рік уже добігає кінця, а жодне відділення за сприяння парламентаря оновлене не було. Восени під час робочої поїздки до Ізраїлю нардепу вдалося домовитися про майбутнє постачання медичного обладнання до Умані й зробити перші кроки для зменшення вартості лікування для онкохворих дітей.

Сподіваємося, що попри невиконану обіцянку, нардеп допоможе Умані «бути здоровою».

Нагадаємо, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», Поляков дав 45 обіцянок, з яких 21 виконав, а 8 – провалив. Рівень його відповідальності – 47%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: