Землетрус у Південній Кореї: підраховані збитки

Читать на русском
Землетрус магнітудою 5,4, що стався напередодні в районі міста Пхохан на південному сході Південної Кореї, залишив близько 1,5 тис. осіб без даху над головою.

Землетрус магнітудою 5,4, що стався в районі міста Пхохан на південному сході Південної Кореї, залишив близько 1,5 тисячі осіб без даху над головою.

Про це повідомляють західні ЗМІ 16 листопада з посиланням на Міністерство внутрішніх справ і безпеки Кореї, передає «Слово і Діло».

Міністерство зазначає, що 1 тисяча 536 людей залишилися без житла, 57 людей постраждали. За останніми даними, в результаті удару стихії ніхто не загинув.

Крім цього, землетрус призвів до істотного збитку інфраструктури в районі міста Пхохан. Так, понад 1 тисяча житлових будинків та інших будівель були сильно пошкоджені або знищені. Стихія також вплинула на функціонування водопроводів і транспортних вузлів.

Міністерство освіти Південної Кореї в зв'язку із землетрусом було змушене перенести дату проведення єдиного вступного іспиту до вищих навчальних закладів країни.

Нагадаємо, землетрус в Ірані забрав життя вже півтисячі людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: