До конгресу США внесена резолюція про імпічмент Трампа

Читать на русском
Група конгресменів від Демократичної партії США виступила з ініціативою провести слухання щодо імпічменту президента Дональда Трампа.

Група конгресменів від Демократичної партії США виступила з ініціативою провести слухання щодо імпічменту президента Дональда Трампа. Член Палати представників Стів Коен заявив, що п'ятеро демократів підписали його резолюцію про введення п'яти статей про імпічмент проти президента.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Politico.

Демократи вважають, що Трамп порушив Конституцію щонайменше п'ять разів, звільнивши директора ФБР Джеймса Комі, порушивши заборону приймати іноземні подарунки і винагороди, продовжуючи отримувати прибуток від свого бізнесу і підірвавши федеральну судову систему і свободу преси.

«Ми закликаємо Палату почати слухання щодо імпічменту. Це не заклик до голосування. Це заклик до слухань», - заявив Коен.

При цьому Коен зазначив, що не очікує позитивної реакції юридичного комітету нижньої палати Конгресу, який діє, «як одна з філій адміністрації» Трампа.

Раніше ЗМІ в Північній Кореї «засудили» Трампа до «страти». Нагадаємо, Трамп висловлював надію «подружитися» з Кім Чен Ином, незважаючи на образи з його боку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: