В Іжевську вибухнув житловий будинок – відео

Читать на русском
В Іжевську сталося обвалення частини багатоповерхового будинку, в результаті чого загинули не менше трьох осіб, ще четверо постраждали.

В Іжевську сталося обвалення частини багатоповерхового будинку, в результаті чого загинули не менше трьох осіб, ще четверо постраждали.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням ЗМІ РФ.

У дипломатичному кварталі Кабула прогримів вибух: є жертвиВибух стався в укріпленні Кабульської дипломатичної зони Вазір Акбархана в результаті вибуху терориста-смертника.

Повідомляється, що тіла загиблих виявили рятувальники, розбираючи завали. Крім того, відомо про чотирьох постраждалих, яких госпіталізували. Також повідомляється, що з аварійного будинку евакуювали близько 130 чоловік, в тому числі понад 20 дітей.

Вони знаходяться в пункті тимчасового розміщення. Планується, що евакуйованих розселять по санаторіям. За попередньою версією, причиною обвалення став вибух побутового газу, епіцентр знаходився або на другому, або на третьому поверсі.

За даними МНС, в зруйнованій частині будинку могли перебувати 10-15 осіб.

9 ноября 2017 взрыв газа Ижевск на ул. Удмуртской и 10 лет ОктябряСергей Аюпов

Як повідомлялося раніше, в неділю, 5 листопада, в Солом'янському районі Києва в результаті вибуху побутового газу в будинку загинула жінка.

Раніше, в ніч з 10 на 11 серпня в квартирі двоповерхового житлового будинку в Ірпені Київської області стався вибух побутового газу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: