Страшна статистика: в Україні зростає кількість викрадених дітей

Читать на русском
Загалом із початку року було зареєстровано 6288 повідомлень про зникнення неповнолітніх, 85 відсотків з яких були розшукані протягом доби.

Тільки з початку 2017 року українську до поліції надійшло 6288 повідомлень про зникнення дітей.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

Так, загалом із початку року було зареєстровано 6288 повідомлень про зникнення неповнолітніх, 85% з яких були розшукані протягом доби.

Викрадачку немовляти затримали: з дитиною все гараздІсторія з викраденням двомісячного немовляти в Києві завершилася щасливо для маленької та її батьків.

У поліції зазначають, що порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість повідомлень про зникнення дітей зросла на 24,6%. Водночас було розшукано на 1245 більше дітей, ніж минулого року.

Крім того, з початку року в зв'язку з зникненнями дітей відкрита 541 кримінальна справа за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі незнайденими залишаються 55 дітей, з них 19 зникли цьогоріч.

Як повідомлялося, оперативники управління з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали 22-річну мешканку Василькова, яка хотіла продати свого дворічного сина.

Раніше поліція назвала свою версію викрадення дитини в дитсадку Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: