Карта АТО: ситуація на сході України на 27 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 27 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 20 разів порушили перемир’я. Сили АТО 16 разів застосовували зброю на ураження противника. Внаслідок бойових дій один український військовий отримав бойову травму.

Напрямки:

З донецького напрямку, який до цього був найгарячішим, вогнева активність ворога змістилась на приморський напрямок, де противник все частіше почав застосовувати міномети. Так, увечері бойовики 4 рази били з 82-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів, стрілецької зброї по оборонцях Гнутового. Також окупанти застосовували міномети калібру 82 міліметри біля Водяного та Павлополя.

На донецькому напрямку «гарячою точкою» залишається Авдіївська промзона. Тут наприкінці доби російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали наші опорні пункти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А унаслідок гранатометного вогню, неподалік Пісків отримав бойову травму один український воїн.

На луганському напрямку під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапили наші позиції на підступах до Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: