Полковника Генштабу спіймали на хабарі

Читать на русском
Військова прокуратура Дарницького гарнізону спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримала одного з начальників відділу Генштабу ЗСУ під час отримання хабара в сумі 3 тис. дол.

Військова прокуратура Дарницького гарнізону спільно з Головним управлінням із боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримала одного з начальників відділу Генштабу ЗСУ під час отримання хабара в сумі $3 тис.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За її словами, полковник вимагав і потім отримав від громадянина неправомірну вигоду за узгодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини з метою встановлення осередків нафто-хімічного забруднення та проведення відновлювальних робіт одним із приватних підприємств.

«Наразі військова прокуратура Дарницького гарнізону проводить першочергові слідчі дії, вирішує питання про повідомлення посадовій особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України, проведення обшуків, відсторонення від посади», – написала Сарган.

Нагадаємо, на Донбасі поліцейських викрили на вимаганні.

Раніше НАБУ затримало на хабарі голову райсуду в Київській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: