Понеділок в АТО: 12 порушень тиші, без жертв

Читать на русском
Від початку доби російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили режим тиші, з них більше половини обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку.

Від початку доби російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили режим тиші, з них більше половини обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Так, з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог двічі бив по захисниках Авдіївки та шахти Бутівка. Також двічі під вогонь стрілецької зброї окупантів потрапили наші позиції біля Кам’янки. А неподалік Артемового проросійські найманці випустили 4 міни калібром 82 міліметри. Крім того, близько 14:00 і майже упродовж години противник бив з міномету у районі Артемового, де взагалі немає укріплень української армії.

Карта АТО: ситуація на сході України на 16 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 16 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На приморському напрямку з протитанкового гранатомету бойовики обстріляли підступи до Старогнатівки. А стрілецьку зброю застосовували неподалік Водяного і Павлополя. На луганському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів ворога опинились наші опорні пункти на околицях Новоолександрівки», - зазначили в штабі.

На більшість провокацій противника сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння, не забороненого мирними домовленостями.

Нагадаємо, що сьогодні внаслідок обстрілів бойовиків мирна мешканка Залізного дістала поранення.

Як відомо, за минулу добу бойовики здійснили 16 обстрілів позицій українських військових, двоє українських бійців отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: