Війна на Донбасі: як пройшла доба в АТО

Читать на русском
Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь по усіх напрямках. Як пройшла доба - повідомили в штабі АТО.

Бойовики на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили 23 обстріли позицій українських військових, втрат немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Всього за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час 21 обстрілу наші військові вогнем з піхотного озброєння відповідали противнику», - заявили в штабі АТО.

Як повідомляється, увечері ворог двічі з кулеметів бив по нашим укріпленням біля Кримського, а близько Лобачова застосовував стрілецьку зброю.

«На Приморському напрямку після 18 години окупанти відкривали вогонь з озброєння БМП і протитанкового гранатомета по околицях Водяного. З автоматичного гранатомета проросійські найманці обстрілювали укріплення сил АТО в районі Талаківки», - відзначили в штабі.

Як мери виконують обіцянки перед учасниками АТО та їхніми сім'ями?Аналітики «Слова і Діла» відстежили, як мери обласних центрів України виконували обіцянки перед учасниками АТО та їхніми сім'ями.

За їхніми даними, на Донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів противника виявилися позиції Збройних Сил України біля Авдіївки, Новоселівки, і двічі на підступах до Зайцевого.

Раніше повідомлялося, що посол України в США Валерій Чалий провів зустріч зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером.

Дипломати обговорили подальші кроки для відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Раніше аналітики порталу розповіли, як мери виконують обіцянки перед учасниками АТО та їхніми сім'ями

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: