Матіос: слідство не знайшло жодних диверсантів у Калинівці

Читать на русском
Слідство не виявило ніяких диверсійних груп, які б могли підпалити склади з боєприпасами в Калинівці.
фото: УНІАН

Слідчі не встановили жодних диверсійних груп, які б могли підпалити арсенал в Калинівці, інформація про безпілотник теж не підтвердилась.

Про це на брифінгу в Одесі заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Интерфакс-Украина».

«Диверсійних груп, про які говорить Facebook або інші, слідство... на території Вінницької області не встановило, даних про це немає. Друге: даних про безпілотні літальні апарати слідство … не встановило», – розповів він.

При цьому Матіос зазначив, що слідство почало роботу в перші півтори години після початку вибухів, і спростував інформацію про наявність затриманих.

Крім того, військовий прокурор розповів, що в одній із військових частин склади з ракетами «Точка-У» охороняли двоє старших офіцерів у стані сильного алькогольного сп'яніння, яких усунули від служби й склали протоколи.

Водночас Матіос не назвав населений пункт або частину, в якій стався цей інцидент.

Нагадаємо, увечері 27 вересня на арсеналі в Калинівці Вінницької області припинилися вибухи боєприпасів, мешканцям дозволили повернутися додому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: