У столиці Мексики 6-бальний землетрус. Країну трясе вдруге за добу

Читать на русском
У Мехіко в суботу стався новий землетрус, магнітуду якого оцінюють у 6,2 бали за шкалою Ріхтера, і це вже другий землетрус у країні за сьогодні.
Фото: AFP Photo/Ronaldo SCHEMIDT

Новий землетрус бальністю 6,2 за шкалою Ріхтера стався в Мехіко в суботу, 23 вересня.

Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на AFP.

Рятувальники, що в цей час займалися пошуком людей, які опинилися під завалами під час попереднього землетрусу, котрий стався в місті 19 вересня (його магнітуда становила 7,1 бала і воно стало одним із найбільш руйнівних за останній час – загинули щонайменше 295 людей), змушені були припинити роботу.

«Сильний 6,2-бальний землетрус стався в Мехіко в суботу, спричинивши паніку в багатостраждальному місті, де рятувальники, які намагалися звільнити людей, завалених в результаті землетрусу, що стався цього тижня, змушені були припинити роботу», – йдеться в повідомленні новинного агентства.

Ураган «Марія» повністю занурив Пуерто-Рико в темрявуОстрівна держава Пуерто-Рико залишилася без електропостачання через нищівний удар урагану «Марія».

Повідомляється, що цього разу поштовхи були менш відчутні, і про руйнування чи жертви поки нічого не відомо. Однак жителі мексиканської столиці, що ще не відійшли після вівторкової трагедії, залишили будівлі, на вулицях міста паніка.

Сьогодні ж 5,8 бальний землетрус зафіксували в іншій точці цієї країни – на тихоокеанському узбережжі на півдні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: