Нова втрата в зоні АТО: в Луганській області загинув український військовий

Читать на русском
У Луганській області внаслідок кульового поранення в суботу загинув боєць української армії.
Фото з відкритих джерел

У суботу внаслідок обстрілу, що стався поблизу населеного пункту Новоолександрівка Луганської області, від кульового поранення загинув український військовослужбовець.

Про це повідомили в штабі АТО, констатує «Слово і Діло».

«Близько 4 ранку ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї поблизу Новоолександрівки, що на Луганському напрямку. Наші військові симетрично відповіли ворогу. У результаті цього протистояння отримав смертельне кульове поранення один український воїн», – розповіли в прес-центрі штабу АТО.

Загалом же з початку доби активність проросійських терористів на Донбасі була мінімальною. Після опівночі зафіксовано було лише дві збройних провокації, і одна з них призвела до втрат у лавах ЗСУ.

«Крім того, на Маріупольському напрямку неподалік Павлополя, майже о 13 годині окупанти застосовували великокаліберний кулемет. Військовослужбовці сил АТО вогнем у відповідь жорстко примусили ворога дотримуватись режиму тиші», – йдеться в повідомленні.

За попередню добу, як повідомляв сьогодні вранці прес-центр штабу АТО, було зафіксовано 27 обстрілів, під час яких отримав поранення один українській військовий.

Нагадаємо, 23 вересня вранці в Донецьку підірвали автомобіль «міністра доходів і зборів ДНР» Олександра Тимофеєва на прізвисько «Ташкент».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: