На Закарпатті помічник нардепа погорів на хабарі

Читать на русском
У Закарпатській області викрито помічника народного депутата України при вимаганні та одержанні 150 тис. грн хабара.

У Закарпатській області викрито помічника народного депутата України при вимаганні та одержанні 150 тис. грн хабара.

Про це повідомили в обласній прокуратурі, пише «Слово і Діло».

За словами прокурорів, помічник нардепа отримав 150 тис. грн на власний картковий рахунок від приватного підприємця за «вплив, тиск та звільнення» працівників поліції і слідчого у кримінальному провадженні щодо привласнення 2 млн грн бюджетних коштів службовими особами відділу освіти однієї з РДА та приватним підприємцем у 2015 році.

Зазначається, що хабарник планував «закидати» Нацполіцію, Генпрокуратур та Кабмін депутатськими зверненнями про нібито неправомірні дії правоохоронців при проведенні слідчих дій у вищезгаданій справі.

Помічнику нардепа та приватному підприємцю уже оголошено про підозру (ч.2 ст.27 - ч. 4 ст. 368 та ч. 4 ст. 369 КК України). Наразі вирішується питання про обрання фігурантам міри запобіжного заходу.

Під час обшуків слідчі вилучили $70 тисяч, посвідчення помічника народного депутата, паспорти громадян Угорщини та України, службові посвідчення полковника міліції, працівника Кабміну, Верховної Ради, працівника міжнародної поліції та різних контролюючих органів виписані на прізвище помічника народного депутата.

Поліція також перевіряє причетність нардепа до отримання хабарів.

За інформацією джерел Мukachevo.net у правоохоронних органах, йдеться про помічника народного депутата на ім'я Іван Бедринець.

Нагадаємо, що у Закарпатській області суддю одного міськрайонного суду та начальника відділу місцевого пенсійного фонду викрили на хабарі у вісім тисяч гривень.

Раніше чиновник «Укрзалізниці» погорів на багатотисячному валютному хабарі.

Нагадаємо, на хабарі в 7 тисяч доларів 12 вересня був затриманий глава правління державної акціонерної компанії «Хліб України».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: