Суд призначив Полякову нову заставу

Читать на русском
Суд ухвалив таке рішення в зв'язку з тим, що Поляков не виконав умови судового рішення про обрання йому запобіжного заходу.

Солом'янський райсуд Києва призначив депутату Максиму Полякову нову заставу в розмірі 608 тисяч гривень, а 304 тисячі гривень, сплачені ним раніше, скерував у дохід держави.

Таке рішення оголосила в четвер суддя Владлена Лазоренко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Суд ухвалив клопотання задовольнити частково. Заставу в 304 тисячі гривень звернути в дохід держави. Також застосувати до Полякова запобіжний захід у вигляді застави в більшому розмірі. Призначити Полякову нову заставу в розмірі 608 тисяч гривень», – сказала вона.

Нову заставу необхідно внести впродовж 5 днів.

Адвокат депутата Петро Бойко сказав, що радитиме підзахисному сплатити нову заставу.

«Будемо платити чи не будемо платити, я тут прямо зараз не можу ухвалити рішення, тому що всі рішення ухвалюються тоді, коли ми зустрічаємося з клієнтом, і це рішення клієнта, не адвоката. Адвокат лише може дати пораду. Порада адвоката може бути лише одна – є ухвала суду. Законна вона чи незаконна, обґрунтована чи необґрунтована – ухвалу суду потрібно виконувати. Це моя порада», – сказав він.

Як повідомляють «Українські новини», суд ухвалив таке рішення в зв'язку з тим, що Поляков не виконав умови судового рішення про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше Поляков на своїй сторінці в Facebook написав, що Печерський районний суд Києва визнав його потерпілим у справі про хабарництво.

Згодом він пройшов обіцяне обстеження у психіатра та отримав довідку про відсутність психічних розладів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: