Трамп невдоволений і роздратований роботою Тіллерсона та деяких радників – ЗМІ

Читать на русском
Трамп тихо закипає від невдоволення через держсекретаря Рекса Тіллерсона, який сперечається з президентом.

У президента США Дональда Трампа зростає невдоволення роботою з держсекретарем Рексом Тіллерсоном та деякими радниками в його оточенні.

Про це повідомляє видання The Washington Post, посилаючись на інтерв'ю з 15 старшими посадовими особами Білого дому, сторонніми радниками та друзями президента, передає «Слово і Діло».

Зокрема, повідомляється, що деякі друзі Трампа побоюються, що запального президента неминуче чекають гострі розбіжності, які загрожують розривом із начальником штабу Білого дому Джоном Келлі. Кілька людей, близьких до президента, сказали, що певні дії відставного генерала дратують Трампа.

«Вони суперечать схильності Трампа до спонтанності та імпульсивності, спонукаючи деяких лоялістів Трампа обзивати Келлі «церковною леді», оскільки вони вважають його суворим і моральним начальником», – відзначає The Washington Post.

Лавров звернувся до Тіллерсона щодо нових санкцій проти КНДРЛавров заявив Тіллерсону, що Москва розглядає будь-які нові санкції проти Північної Кореї як «контрпродуктивні та небезпечні».

«У нього зараз важкі часи», – сказав один із друзів Трампа.

Окрім того, джерела повідомили, що Трамп тихо закипає від невдоволення через особисту нелояльність, як вважає він сам, директора Національної економічної ради Гері Кона, який розкритикував Трампа за його реакцію на протести у Шарлоттсвіллі.

«Він також дедалі більше розчаровується в держсекретарі Рексі Тіллерсоні, який сперечається з президентом у питаннях кількості військ в Афганістані, блокади Катару та політики з Кубою», – відзначає видання.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп направить 1 мільйон доларів із власних коштів на допомогу постраждалим від урагану «Гарві».

Також зазначимо, що син Трампа погодився розповісти про зв'язки з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: