Українська авіакомпанія запускає прямий рейс до Каїра

Читать на русском
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» у період літньої навігації 2018 року запустить прямий регулярний рейс Київ-Каїр.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» у період літньої навігації 2018 року запустить прямий регулярний рейс Київ-Каїр.

Як повідомила прес-служба МАУ, з 6 квітня нові регулярні рейси тривалістю 3 години 20 хвилин виконуватимуть чотири рази на тиждень на літаках Boeing 737-800 і Boeing 737-900 з двома класами обслуговування - бізнес і економічним - до/з Міжнародного аеропорту Каїра (Cairo International Airport), пише «Слово і Діло».

Розклад складено таким чином, щоб в міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ) забезпечити оптимальні стикування з мережею внутрішніх рейсів МАУ до/з Одеси, Львова, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська та Чернівців, а також запропонувати мандрівникам з країн Європи і Азії зручну схему транзиту через Київ.

Ціна квитка економічного класу в один бік з урахуванням усіх зборів і податків становить: з Києва від 1 тис 659 грн (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Каїра - від $109.

Як повідомлялося, Міжнародні авіалінії України мають намір також запустити далекомагістральні рейси до Індії та Канаду в літній навігації 2018 року.

Раніше Омелян пояснив, чому МАУ згортає лоукост-програму.

Нагадаємо, авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) має намір запустити далекомагістральні рейси Київ-Торонто влітку 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: