Військовому прокурору без житла подарували пристойну суму грошей

Читать на русском
Військовому прокурору одного з регіонів України близькі подарували майже 600 тисяч гривень, які він витратив на новий транспортний засіб.

Прокурор військовий прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України Артем Віслов отримав від близьких у подарунок 570 тисяч гривень, за які придбав новий автомобіль Toyota Camry 2017 року випуску.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Віслов отримав від трьох громадян України Наталії Юріївни та Анатолія Федоровича Віслових, а також Лідії Олексіївни Кондратенко 300, 140 і 130 тисяч гривень відповідно. Додавши ще майже 120 тисяч, прокурор придбав у ТОВ «Артмотор» Toyota Camry за 688 тисяч 515 гривень.

Слід зазначити, що в електронній декларації про доходи за 2016 рік Віслов вказав, що живе в Сумах, проте в графі нерухомості в нього відсутнє будь-яке житло. Також він зазначив, що їздить на автомобілі Ford Focus 2013 р. в., який належить Наталії Юріївні Вісловій.

За минулий рік прокурор отримав загальний дохід на суму 125 тис. 580 грн зарплатнею прокурора. Грошові заощадження відсутні.

Нагадаємо, співробітник ДФС придбав квартиру в Києві, не маючи на неї грошей.

Раніше поліцейський із Сумської області отримав від родича подарунок майже за мільйон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: