Карта АТО: ситуація на сході України на 29 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 29 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Всього за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 19 разів обстрілювали українські позиції. З огляду на пряму загрозу життю наших військових, сили АТО 4 рази відкривали у відповідь вогонь. Втрат серед українських захисників немає.

Напрямки:

На донецькому напрямку, як і попередні кілька днів, неспокійно залишалося в районі Авдіївської промзони. Тут з 18 години і до півночі бойовики тричі обстрілювали наші позиції, використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. А близько 22 години злочинці випустили по українським укріпленням 4 міни калібру 82 міліметри. Крім того, факти застосування противником зброї були зафіксовані в районі шахти Бутівка, Майорська і Зайцевого.

На маріупольському напрямку ввечері ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів на околицях Водяного і Широкиного.

На луганському напрямку крупнокаліберний кулемет і стрілецьку зброю бойовики застосували під час обстрілу біля Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: