Тимчук: бойовики та ФСБ шукають українських підпільників за листівки до Дня Незалежності

Читать на русском
Так звані органи держбезпеки ОРДЛО під контролем ФСБ РФ шукають представників проукраїнського підпілля після появи в окупованих містах проукраїнських листівок.

Так звані «органи держбезпеки» ОРДЛО під контролем ФСБ РФ шукають представників проукраїнського підпілля після появи в окупованих містах проукраїнських листівок.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

За даними групи, 24 серпня в багатьох окупованих російсько-терористичними силами містах з'явилися проукраїнські листівки, через що кілька місцевих керівників «МГБ» були відсторонені від роботи на час розслідування під контролем ФСБ РФ.

«У звітах сказано дослівно «...акція була раптовою й мала характер заздалегідь організованої й підготованої», а також «...немає жодного сумніву, що на території народних республік діє ретельно залегендована й ефективна диверсійно-терористична мережа агентів і місцевого банд-підпілля (примітка: так в оригіналі), керованих спеціальними службами України», – розповіли в групі.

Нагадаємо, 27 серпня в Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли про зростання кількості злочинів бойовиків проти мирного населення та пияцтва після початку дії «шкільного перемир'я».

23 серпня в «Інформаційному спротиві» розповіли, що російські прикордонники перестали пропускати на територію РФ машини з номерними знаками так званих «Л/ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: