Екс-співробітниця ЦРУ хоче купити Twitter, щоб позбавити Трампа аккаунта

Читать на русском
Колишня співробітниця ЦРУ під прикриттям Валері Плейм Уїлсон почала збір коштів на покупку мережі мікроблогів Twitter, щоб позбавити президента США Дональда Трампа можливості публікувати в ньому свої повідомлення.

Колишня співробітниця ЦРУ під прикриттям Валері Плейм Уїлсон почала збір коштів на покупку мережі мікроблогів Twitter, щоб позбавити президента США Дональда Трампа можливості публікувати в ньому свої повідомлення.   Активістка організувала збір коштів на спеціальному сайті з краудфандінгом. Вілсон розраховує зібрати мільярд доларів, пише «Слово і Діло».

Цієї суми добровільних пожертвувань, за її розрахунками, буде досить для придбання контрольного пакета акцій Twitter, який дозволить незадоволеній громадськості вплинути на ситуацію.

«Є реальна небезпека того, що «твіти» Трампа можуть почати ядерну війну. Давайте видалимо його аккаунт, перш ніж це станеться», - йдеться у підписі до петиції про збір грошей.

На своїй сторінці в Twitter Вілсон опублікувала посилання на сайт, а також запустила хештеги для прихильників ініціативи - #BuyTwitter («купи Twitter») і #BanTrump («заборони Трампа»).

На цей момент активістці вдалося зібрати трохи більше 5,6 тисячі доларів.

Раніше повідомлялося, що Twitter втратить мільярди, якщо Трамп перестане твітти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: