Прокуратура створює сервіс для скарг мешканців окупованого Криму

Читать на русском
Прокуратура планує надати жителям окупованого Криму можливість дистанційно подавати скарги за допомогою відеозв'язку.

Мешканцям окупованого півострова прокуратура Автономної Республіки Крим планує надати можливість дистанційно подавати скарги за допомогою відеозв'язку.

Про це розповів на прес-конференції 22 серпня прокурор АРК Гюндуз Мамедов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

За словами Мамедова, ведеться робота з модернізації офіційного сайту наглядового відомства.

«Щодо модернізації сайту, ми також включаємо таку функцію як відеозв'язок із прокуратурою Автономної Республіки Крим. Тобто не тільки материкова частина, а й мешканці окупованої території зможуть до нас через відеозв'язок звертатися і викладати проблеми, які виникають на тимчасово окупованій території», - сказав Мамедов.

Міністерство закордонних справ України уже висловлювало стурбованість переслідуванням громадян України в окупованому Криму, а також закликало Росію припинити здійснення тиску на місцевих жителів і звільнити всіх затриманих і ув'язнених з політичних мотивів українців.

Україна зазнала 1 трильйон 80 мільярдів 352 мільйонів гривень збитків внаслідок окупації Криму Росією.

Також стало відомо, щодо депутата Держдуми РФ і колишнього «прокурора Криму» Наталії Поклонської порушено дві кримінальні справи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: