Другий за добу землетрус стався в Китаї

Читать на русском
На північному заході Кита, неподалік від кордону з Казахстаном, стався новий потужний землетрус, магнітуда якого склала 6,3.

На північному заході Кита, неподалік від кордону з Казахстаном, стався новий потужний землетрус, магнітуда якого склала 6,3.

Про це передає Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, епіцентр підземних поштовхів знаходився на глибині 20 км на відстані в майже 400 км від китайського міста Урумчі в Синьцзян-Уйгурському автономному районі. Район землетрусу розташований неподалік від кордону Китаю і Казахстану.

Як передає Reuters , магнітуда минулого землетрусу склала 6,6. Інформації про руйнування і жертви поки не надходило.

Як повідомляє Департамент з надзвичайних ситуацій Казахстану, землетрус, що стався, відчувався в Алма-Аті. Відзначається, що сила підземних поштовхів склала 4 бали.

Нагадаємо, в провінції Сичуань на півдні центральної частини Китаю у вівторок, 8 серпня, стався землетрус магнітудою 6,5. В результаті землетрусу загинуло щонайменше дев'ятеро людей, ще 135 осіб були травмовані.

Як відомо, в травні цього року на північному заході Китаю в Синьцзян-Уйгурському автономному районі стався землетрус магнітудою 5,5.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: