Карта АТО: ситуація на сході України на 3 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли та втрати

За минулу добу незаконні збройні формування 30 разів відкривали вогонь. Сили АТО 18 разів швидким і точним вогнем у відповідь припиняли обстріли противника. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.

Напрямки

Ввечері на маріупольському напрямку ворог двічі бив з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів та озброєння БТР по українських опорних пунктах у Водяному. А близько 23 години до обстрілів долучилась і 122 міліметрова артилерія противника. Майже у цей же час бойовики застосували артилерію калібру 122 міліметри і в районі Лебединського. Крім того цієї ночі стрілецька зброя противника працювала поблизу Широкиного та Павлополя.

На донецькому напрямку епіцентром вогневого протистояння і далі залишається Авдіївка. З 18 години і до опівночі, з декількох напрямків, бандити 6 разів били з гранатометів і стрілецької зброї по південних околицях міста. У відповідь сили АТО також відкривали щільний вогонь.

На луганському напрямку під мінометний вогонь супротивника потрапили наші опорні пункти у Кримському, Троїцькому та Катеринівці. А з гранатометів злочинці били по Новоолександрівці та Новозванівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: