Сенат США узгодив нові антиросійські санкції

Читать на русском
Сенатори США домовилися щодо питання американських санкцій проти Росії, Ірану та КНДР. Тепер законодавча ініціатива має бути підписана президентом США.

Сенатори США дійшли згоди з питання щодо американських санкцій проти Росії, Ірану та КНДР.

Про це заявив у середу голова комітету в закордонних справах Сенату США Боб Коркер, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

«Я радий повідомити, що ми досягли угоди, яка дозволить нам направити законопроект щодо санкцій на президентський стіл», – сказав він.

Трамп підтримує закон про нові санкції проти РФПрезидент США Дональд Трамп підтримує законопроект про нові санкції проти Російської Федерації, текст якого напередодні був опублікований на сайті американського Конгресу.

За його словами, голосування за законопроект у Сенаті може відбутися вже цього тижня.

Як повідомлялося, Палата представників США ухвалила законопроект «Протидія противникам Америки через санкції», в якому важливе місце відведене підтримці суверенітету та територіальної цілісності України, а також посиленню санкцій проти РФ.

Законодавча ініціатива перед набуттям чинності має бути схвалена Сенатом та підписана президентом США.

У Кремлі назвали надзвичайно сумним і невтішним фактом ухвалення Палатою представників Конгресу США законопроекту про посилення санкцій щодо Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: