У Трампа допускають звільнення генпрокурора США

Читать на русском
У Білому домі розповіли про існуючий рівень напруги між президентом США Дональдом Трампом і генеральним прокурором Джеффом Сешнсом, тому президент може звільнити його.

У Білому домі розповіли про існуючий «рівень напруги» між президентом США Дональдом Трампом і генеральним прокурором Джеффом Сешнсом, тому президент може звільнити його.

Про це у вівторок заявив новий директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі, повідомляє New York Post, пише «Слово і Діло».

На питання журналіста про бажання президента звільнити Сешнса Скарамуччі відповів: «Я дуже поважаю генерального прокурора. Але я добре знаю президента. І якщо в цих відносинах існує такий рівень напруги, ймовірно, ви маєте рацію».

При цьому Скарамуччі сказав, що він говорить не від імені президента. «Я не хочу говорити про це замість президента, тому що він є посадовою особою. Я думаю, це повинно залишатися між президентом і посадовими особами його кабінету».

Як повідомлялося, в п'ятницю речник Білого дому Шон Спайсер оголосив про свою відставку через конфлікт з новим директором з комунікацій Ентоні Скарамуччі.

Також ЗМІ повідомили про можливу відставку державного секретаря Рекса Тіллерсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: