Карта АТО: ситуація на сході України на 24 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 24 липня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець дістав поранення внаслідок ворожого обстрілу. Інцидент стався у Мар’їнці.

Напрямки

Луганський напрямок. Окупанти порушували режим тиші в усіх трьох районах – Станично-Луганському, Новоайдарському, Попаснянському. У Кримському та Новоолександрівці бойовики кілька разів вистрілили з мінометів. Традиційно окупанти активізувалися під час вечірніх сутінків. Всього вчора на Луганському напрямку сталося 7 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок. За інформацією, яку повідомив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, бойові дії вчора велися лише на ділянці фронту Кам’янка – позиція «Шахта Бутовка». Окупанти двічі застосовували міномети. Тривалість ворожих обстрілів – не більше 40 хвилин кожен. Всього вчора на Донецькому напрямку ворог порушив режим тиші 5 разів.

Маріупольський напрямок. Між 19 та 22 годиною противник здійснив по одному достатньо тривалому обстрілу у Мар’їнці та Павлополі. Вогонь вівся з легкого озброєння. На інших ділянках фронту вчора було тихо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: